Onze toekomstige mama ’s moeten eerst allemaal strenge keuringen ondergaan, voordat zij als fokteefje ingezet mogen worden. 

Lola ( Mini) word in April 2024 gekeurd , duimen jullie mee ?  Voorjaar 2025 verwachten wij dan van haar een nestje .

 

Ze worden getest op HD, patella ’s en ellebogen, hun ogen worden jaarlijks gekeurd.

Via DNA onderzoek wordt getest of de honden drager zijn van erfelijke ziektes zoals PRA, PRCD, Degeneratieve Myelopathie ( DM), Excercise Induced Collapse ( EIC) en Improper Coat ( IC).

Wij zijn in het bezit van de verplichte vakbekwaamheid certificaat voor honden.

 

Wij zullen alles op Instagram en Facebook vermelden en zullen geen wachtlijsten hanteren, daarvoor zijn wij een te kleine fokker.

Wij kiezen de toekomstige baasjes dus zelf uit en zullen goed naar de karakters van de pups kijken waar de pup het beste bij past.

De pups zullen geboren worden in ons huis op een correcte manier grootgebracht worden met zeer veel aandacht en liefde .

We zullen proberen om de pups de beste socialisatie mee te geven, voordat ze naar hun nieuwe familie gaan.

Met alle liefde brengen wij onze doodles groot en we willen ook graag dat ze goed terecht komen, zodat ze uit kunnen groeien tot mooie volwassen honden met een mooi karakter en mooie herinneringen gaan maken met hun nieuwe familie.

Wij zullen de regels van het fokbeleid van de WALA  en ALAEU naleven en de pups verkopen met een contract ter bescherming van alle goede eigenschappen van het ras. .

Voor meer informatie over pups, onze werkwijze of andere vragen stuur ons een berichtje 0472902727

 

Wij verwachten pupjes voorjaar 2025.       WACHTLIJST OPEN   Voor Nestje Medium + Mini

We starten reeds met fijne voorgaande kennismaking gesprekjes .

Ook ontmoetingen en wandelingen worden reeds ingeplant met onze doodles. 

We leggen graag onze werkwijze uit en laten graag alle gezondheidstesten ter inzage zien zodat iedereen hunkerend uit kijkt naar een geweldig nieuw gezinslid !!!